CONTACT

Contacteer ons!

‘Naar Oeganda! Wat nu?’

Kaart Oeganda

Ontvang je brochure

Onderhandeling

Bespreek je reis

Vliegtuig

Boek je ticket

Onderhandeling

Briefing

waterval pose

Vakantie!

CONTACTEER ONS

 info@ontdekoeganda.com

+32 478 82 88 64 (WhatsApp)

Tuinwijkstraat 8, 9550 Herzele
En … Kampala, Uganda

Ondernemingsnummer : 0785.987.139

VRAAG JE BROCHURE

WAT ZEGGEN de KLANTEN?
Els Van Steerteghem
Els Van Steerteghem
23/04/2023
Dat we onze dochter in Oeganda gingen bezoeken, lag al lang vast, dat we Oeganda gingen verkennen met OntdekOeganda, hebben we pas last minute beslist. Week (!) voor ons vertrek mailtje gestuurd naar Pieter, 2 dagen later was alles geregeld. En hoe... een zorgeloze vakantie, geen bekommernissen, enkel genieten... genieten van de natuur, van de cultuur, van de activiteiten die voor ons geregeld waren, van de prachtige panorama's, van de toffe logementen,... Alle gidsen deden hun uiterste best om ons te plezieren, we zagen dan ook alles wat we wilden zien! Maar vooral Newton willen we nog eens specifiek bedanken... zo toegewijd, zo enthousiast... O.N.G.E.L.O.O.F.L.I.J.K 1000x dank Pieter voor deze onvergetelijke reis. (We hebben stiekem al eens gekeken wanneer we terug kunnen komen want we vrezen dat we een stukje van ons hart verloren zijn in/aan Oeganda) 💓
Liam Wezenbeek
Liam Wezenbeek
11/04/2023
Fenomenaal prachtige reis waar ik geen superlatieven genoeg voor kan vinden. Het reisschema was ideaal op maat gemaakt voor onze groep met een perfecte op- en afbouw. Het ene mind-blowing uitzicht werd opgevolgd door een andere extreem zotte ervaring en dit alles fantastisch goed begeleid of aan elkaar gelijmd door onze topgids. Joel had een enthousiast en uitgebreid antwoord op elke vraag die we maar konden bedenken en zijn hart voor customer care heeft ervoor gezorgd dat we 3 weken zorgeloos en genietend hebben gespendeerd. Ik zou deze reis op geen enkele andere manier willen gedaan hebben dan met OntdekOeganda. Een van de mooiste plekken die ik al gezien heb met zeer verwelkomende locals. Zo weinig slechte zaken te zeggen dat het bijna klinkt alsof ik hiervoor betaald werd.
Margaux Theys
Margaux Theys
11/04/2023
heb alvast een goede ervaring gehad bij OntdekOeganda. Het schema was op maat gemaakt en zat perfect in elkaar, met voldoende afwisseling en een mooie mix tussen actieve en rustigere activiteiten (safari / hikes / fietsen / cultuur). Bovendien konden we altijd rekenen op onze geweldige gids, dankzij wie we ons over niets zorgen hoefden te maken. Oeganda is bovendien ook onbeschrijfelijk mooi, echt een aanrader. Ik had deze reis niet op een andere manier willen maken. Dank je wel!
Seppe Top
Seppe Top
11/04/2023
OntdekOeganda biedt een avontuurlijke reis die je volledig kan samenstellen naar je eigen interesses. Gedurende de 3 weken was elke dag beter dan de vorige en keek ik steeds meer uit naar de rest van de trip. Prachtige natuur, een lokale gids die alle dieren en planten kent en waar je alles aan kan vragen over natuur, cultuur... We hebben alles gezien dat we wouden zien, van chimpansees tot leeuwen, luipaarden en arenden. De tijd is voorbij gevlogen en ik kan niet wachten om de rest van het land te bezoeken. Ik kan hier nog uren schrijven, maar je moet de reis zelf maken en het zo ervaren!!!
emma lagae
emma lagae
08/11/2022
Wat een belevenis was onze reis naar Oeganda! Elke dag opnieuw viel onze mond open van verbazing over wat dit land te bieden heeft. De prachtige natuurparken, de verre uitzichten vanuit de lodges, de vriendelijke bevolking en het heerlijke eten. Ik kan Pieter en crew niet genoeg bedanken voor deze geweldige reis. Alles op maat, alles doordacht, tot in de puntjes in orde!
Isabel Soenen
Isabel Soenen
08/11/2022
Enorm genoten van onze Oeganda ontdekking! Oeganda is een prachtig land, vriendelijke mensen, veel wilde dieren ook buiten de parken en ongelooflijk veel kleurrijke vogels. Pieter heeft onze reis samengesteld op basis van onze wensen en dit was zeer gevarieerd….fietsen, hiken, boottochten, de Oegandese cultuur wat leren kennen …echt top Speciale dank ook aan onze gids Joel voor zijn kennis van alle dieren en planten, hij heeft dit ook fantastisch gedaan.
Marlies Leysen
Marlies Leysen
07/11/2022
OntdekOeganda bezorgde me de reis van mijn leven. We trokken 16 dagen lang door het prachtige Oeganda dat niet voor niets de 'Parel van Afrika' genoemd wordt. Pieter bezorgde ons een vakantie op maat met afwisselende en en tot in de puntjes georganiseerde activiteiten (hiking, mountainbiken, safari,...). Het was een onbeschrijfelijke ervaring. Een aanrader voor iedereen!
Lynn Ghesquiere
Lynn Ghesquiere
06/11/2022
Fantastische ervaring en perfecte organisatie en begeleiding (top gids!). Gewoon een prachtig land
Ona Vanden Bergh
Ona Vanden Bergh
05/11/2022
Onze vakantie met OntdekOeganda was fantastisch. :) Pieter stelt een programma op maat voor dat vooraf of tijdens de reis nog altijd wat aangepast kan worden. We zagen het super mooie Oeganda vanop de fiets, te voet, op de boda en vanuit ons busje :). We werden de hele reis begeleid door een gespecialiseerde lokale gids, een topkerel! Voor bepaalde activiteiten wordt er beroep gedaan op andere lokale gidsen, organisaties,… dit zorgt voor een heel authentieke en echte beleving :). De logementen waar ook dik in orde. Kortom, als je een dit prachtige land wil leren kennen is OntdekOeganda of AllrideAfrika de ideale keuze. :)