CONTACT

Contacteer ons!

‘Naar Oeganda! Wat nu?’

Kaart Oeganda

Ontvang je brochure

Onderhandeling

Bespreek je reis

Vliegtuig

Boek je ticket

Onderhandeling

Briefing

waterval pose

Vakantie!

CONTACTEER ONS

 info@ontdekoeganda.com

+32 478 82 88 64 (WhatsApp)

Tuinwijkstraat 8, 9550 Herzele
En … Kampala, Uganda

Ondernemingsnummer : 0785.987.139

VRAAG JE BROCHURE

WAT ZEGGEN de KLANTEN?
emma lagae
emma lagae
08/11/2022
Wat een belevenis was onze reis naar Oeganda! Elke dag opnieuw viel onze mond open van verbazing over wat dit land te bieden heeft. De prachtige natuurparken, de verre uitzichten vanuit de lodges, de vriendelijke bevolking en het heerlijke eten. Ik kan Pieter en crew niet genoeg bedanken voor deze geweldige reis. Alles op maat, alles doordacht, tot in de puntjes in orde!
Isabel Soenen
Isabel Soenen
08/11/2022
Enorm genoten van onze Oeganda ontdekking! Oeganda is een prachtig land, vriendelijke mensen, veel wilde dieren ook buiten de parken en ongelooflijk veel kleurrijke vogels. Pieter heeft onze reis samengesteld op basis van onze wensen en dit was zeer gevarieerd….fietsen, hiken, boottochten, de Oegandese cultuur wat leren kennen …echt top Speciale dank ook aan onze gids Joel voor zijn kennis van alle dieren en planten, hij heeft dit ook fantastisch gedaan.
Marlies Leysen
Marlies Leysen
07/11/2022
OntdekOeganda bezorgde me de reis van mijn leven. We trokken 16 dagen lang door het prachtige Oeganda dat niet voor niets de 'Parel van Afrika' genoemd wordt. Pieter bezorgde ons een vakantie op maat met afwisselende en en tot in de puntjes georganiseerde activiteiten (hiking, mountainbiken, safari,...). Het was een onbeschrijfelijke ervaring. Een aanrader voor iedereen!
Lynn Ghesquiere
Lynn Ghesquiere
06/11/2022
Fantastische ervaring en perfecte organisatie en begeleiding (top gids!). Gewoon een prachtig land
Ona Vanden Bergh
Ona Vanden Bergh
05/11/2022
Onze vakantie met OntdekOeganda was fantastisch. 🙂 Pieter stelt een programma op maat voor dat vooraf of tijdens de reis nog altijd wat aangepast kan worden. We zagen het super mooie Oeganda vanop de fiets, te voet, op de boda en vanuit ons busje :). We werden de hele reis begeleid door een gespecialiseerde lokale gids, een topkerel! Voor bepaalde activiteiten wordt er beroep gedaan op andere lokale gidsen, organisaties,… dit zorgt voor een heel authentieke en echte beleving :). De logementen waar ook dik in orde. Kortom, als je een dit prachtige land wil leren kennen is OntdekOeganda of AllrideAfrika de ideale keuze. 🙂
Lisa De Schepper
Lisa De Schepper
29/10/2022
Onwijs genoten!!! Een betere vakantie had ik niet kunnen wensen
Melissa Moreno
Melissa Moreno
28/10/2022
De begeleiding voor, tijdens en na de reis was super. Echt een reis op maat kunnen samenstellen en op plekken geweest waar ik zonder Ontdek Oeganda nooit geweest zou zijn. Op deze manier is reizen echt puur genieten. Pieter & co staan altijd klaar voor jou, je kan niets te veel vragen. Was een fantastische ervaring, bedankt!
Amber Bemelmans
Amber Bemelmans
28/10/2022
Een geweldige trip gehad met onze enthousiaste gids James, georganiseerd door OntdekOeganda! Prachtige omgeving en mooie verblijven. Ik heb er echt van genoten!
Emilia Donckers
Emilia Donckers
27/10/2022
TOPPERS, super mooie en memorabele ervaringen meegemaakt via ontdekoeganda met onze gids Newton!! 🧡 WELOVEHIM 🧡